Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
UVP hjemmeside (7 of 11)

Vår Visjon

Vil du lære mer? Komme til en spennende skole hver dag? Være blant hyggelige medelever og lærere? Få kunnskap og erfaring som kan hjelpe deg til en mulig jobb? Da venter skolen på deg!

Vår Misjon

Skolen driver voksenopplæring. Vi gir deg teori og praksis ment for fremtidig arbeid i yrkeslivet. Du får et godt grunnlag for videre utvikling i det.

Vil du?

Vil du begynne på skole?
Vil du bli kjent med nye venner?
Vil du lære mer om Islam?
Vil du lære mer om det norske samfunnet?
Vil du lære om helse og et sunt liv?
Vil du lære arabisk?
Vil du trene i skoletiden?
Vil du bli flinkere i data?
Liker du å ta bilder og filme?

1 of 1

Da burde du søke plass på Urtehagen videregående privatskole!
Vi bruker norsk språk når vi underviser, så du lærer også mer norsk.

Skolen vår tar ett år, og undervisningen er hver dag fem dager i uka.
Alle elevene har islam, helse, arabisk, data og idrett.

Det er to linjer på skolen.

På samfunnslinjen lærer du om samfunnet, om barn og ungdom. Elevene er ute i arbeidspraksis i fire uker på våren. Elevene går igjennom alle de temaene du trenger å kunne hvis du vil ta prøve for å bli norsk statsborger.

På medielinjen har vi de samme temaene som på samfunnslinjen, men vi lærer å bruke kamera. Vi lager bilder og film om det vi lærer. Mediaelevene lager film på skolen i praksisperioden. Hvis du liker å ta bilder av barna dine, eller filme i bryllup, kan du lære mye på medialinjen.

Alle kan søke på skolen, men de siste årene har alle elevene vært kvinner.

Urtehagen videregående privatskole kan være en bra skole å begynne med hvis du vil fortsette på skole etterpå, eller hvis du vil finne en jobb. Vi jobber for at du skal få deg en skoleplass eller en jobb etter at du er ferdig hos oss.

Skolen er godkjent, slik at du kan søke om stipend og lån fra Statens lånekasse, hvis du trenger det.

Her på skolen synes vi det er viktig å gjøre noe for andre mennesker. Vi vil gjerne være med å bidra til at andre får et bedre liv, og en sjanse til å utvikle seg. Skolen samarbeider med Urtehagen Internasjonal om et barnehjem i Burao. Nå er det 60 barn som bor der. Før hadde barna et vanskelig liv på grunn av fattigdom, og at de manglet forldre. Nå har barna et nytt hjem, de spiser seg mette hver dag, de går på skole og har mulighet til en god framtid. Dette kan du være med på hvis du blir elev hos oss.

Kanskje kan du også være med å starte andre prosjekter med veldedighet.

Velkommen til skolen vår!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.