Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

NYHETER

Besøk i Domkirken, og i Islamic Cultural Centre

21/12/2017
Avslutning før ferien. Den siste uka før juleferien besøkte vi en kirke og en moské som en del av religionsfaget på skolen. Vi var på besøk i Domkirken, og i Islamic Cultural Centre. Der ble vi tatt godt imot, og fikk en omvisning, og vi fikk stille spørsmål. Nå tar vi en riktg god og velfortjent ferie!
Les mer

Avslutningsfest på skolen!

20/12/2017
Idag var det avslutningsfest på skolen! Vi har spist god mat, og danset til musikk fra mage ulike land. Vi har sunget Tala Al Badru sammen, og sendt våre varme tanker til Al-Quds.
Les mer

Besøk til NRK

15/12/2017
Idag dro vi på besøk til NRK. Vi fikk omvisning både i radiohuset og i TV-huset. Vi fikk se Dagsnyttstudio, Studio 1 og 2, kostymelageret og radioteateret. Gøy å se mediearbeid på nært hold!
Les mer

Besøk fra barnevernstjenesten i Gamle Oslo

01/12/2017
Vi har jobbet med tema familie og barn på skolen i noen uker nå. Vi har også lært om barnevernet. Vi fikk besøk fra barnevernstjenesten i Gamle Oslo, og det var veldig fint å høre hvordan de jobber. Elevene hadde også mange gode spørsmål!
Les mer

Guro Waage fra Norges astma- og allergiforbund

15/11/2017
Idag hadde vi besøk av Guro Waage fra Norges astma- og allergiforbund, og Hilde Berge fra Barne- og ungdomsklinikken på Ullevål universitetssykehus. Tema idag var kosthold, allergi og intoleranse. I pausen serverte de sunn mat!
Les mer
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.