Melding om oppstart av skolen

Melding om oppstart av skolen

Til ansatte og elever ved Urtehagen videregående privatskole

Melding om oppstart av skolen

Regjeringen har bestemt at alle skoler skal starte opp igjen etter å ha vært stengt grunnet korona-krisen. Vi i Urtehagen videregående privatskole gleder oss til å se alle igjen!

Regjeringen sier i brev om skolenes oppstart:«Alle de helsefaglige rådene vi har fått tilsier at det er trygt å gjenåpne skoler for resten av elevene nå, så lenge smittevernreglene blir fulgt.» (Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby.) Vi skal følge smittevernreglene ved skolen, og anser da at gjenåpning skal være trygt.

Dette er planer for oppstart: Skolen «åpner sine dører», først for lærere og ansatte for planlegging av videre drift, mandag 11. mai. Elever tas gradvis tilbake til skolen på ryddig og forsvarlig måte i samsvar med gjeldende regler for smittevern. Elevene skal få videre beskjed om dette.

Vi ønsker alle velkommen tilbake på skolen etter planer som blir lagt fram.

Med hilsen
Rawafid Shahad
Rektor