Melding om oppstart av skolen

Til ansatte og elever ved Urtehagen videregående privatskole

Melding om oppstart av skolen

Regjeringen har bestemt at alle skoler skal starte opp igjen etter å ha vært stengt grunnet korona-krisen. Vi i Urtehagen videregående privatskole gleder oss til å se alle igjen!

Regjeringen sier i brev om skolenes oppstart:«Alle de helsefaglige rådene vi har fått tilsier at det er trygt å gjenåpne skoler for resten av elevene nå, så lenge smittevernreglene blir fulgt.» (Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby.) Vi skal følge smittevernreglene ved skolen, og anser da at gjenåpning skal være trygt.

Dette er planer for oppstart: Skolen «åpner sine dører», først for lærere og ansatte for planlegging av videre drift, mandag 11. mai. Elever tas gradvis tilbake til skolen på ryddig og forsvarlig måte i samsvar med gjeldende regler for smittevern. Elevene skal få videre beskjed om dette.

Vi ønsker alle velkommen tilbake på skolen etter planer som blir lagt fram.

Med hilsen
Rawafid Shahad